Biofield i dobët çfarë duhet të bëni

Energjia njerëzore nuk mund të jetë gjithmonë në ton të përsosur, veçanërisht pasi që ka shumë faktorë të ndikimit të jashtëm në atmosferë.

Problemet e brendshme gjithashtu çojnë në një përkeqësim të guaskës së hollë, kështu që njerëzit shpesh shtrojnë pyetjen nëse shqetësohen për një biofield të dobët: çfarë të bëni me një energji kaq të keqe? Fatkeqësisht, një vështirësi e tillë nuk zgjidhet nga një seancë ushtrimi ose pastrimi, sepse kërkohet një qasje e integruar e stilit të jetës.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Aura e keqe e njeriut: shenja

Shumë njerëz nuk janë me nxitim për të tingëlluar alarmin nëse vërejnë një përkeqësim të mirëqenies së tyre të energjisë. Sidoqoftë, sa më gjatë që një individ të jetë në këtë gjendje të rënies së atmosferës, aq më i vështirë do të shkojë procesi i rikuperimit.

Exampleshtë e mundur, për shembull, që për shkak të një biofieldi të dobët ose sfondit të tij negativ, një person do të dëshirojë të bëhet një vampir energjie ose një shkop në një nivel nënndërgjegjeshëm. Prandaj, është më mirë të njohësh menjëherë simptomat e një atmosfere të dobësuar. Simptomat kryesore të këtij problemi janë:

 • Shtypja nga njerëzit e tjerë, d.m.th. thithin shpejt energjinë e fortë të njerëzve të tjerë. Sidoqoftë, mesazhi i jashtëm mund të mos jetë gjithnjë i mirë. Për shkak të kësaj, një person me një atmosferë të dobët nuk i pëlqen turmat masive, ajo ndjen një ndryshim të gjendjes shpirtërore dhe mirëqenies fizike.
 • Rezistencë e ulët ndaj sulmeve energjetike. Me një atmosferë të dobët, është shumë e lehtë të bëhet shënjestra e magjistarëve dhe magjistarëve, si dhe atyre që janë mësuar të pompojnë pjesën tjetër të energjisë nga një person i lodhur nga një situatë e tillë. Transportuesi i një biofieldi të tillë mund të ndiejë se ai vazhdimisht po hidhet në shpirt, duke prishur gjendjen shpirtërore dhe do ta ngatërrojë.
 • Ulur imunitetin. Energjia mbron individin nga sëmundjet, kështu që dobësimi i tij çon në aktivitetin e patogjenëve të sëmundjeve kronike. Një biofield i dobët njerëzor mund të shkaktojë zhvillimin e sëmundjeve të pashërueshme: kancerit dhe SIDA-s. Nivelet e ulëta të energjisë gjithashtu rrisin rrezikun e aksidenteve.
 • Lodhje e vazhdueshme dhe agresivitet. Vetëbesimi i një personi të tillë bie, ai acarohet dhe qëndron në një konflikt të brendshëm midis realitetit dhe dëshirave të tij. Transportuesit e një atmosfere të dobët karakterizohen nga vetë-kontrolli i ulët, ata ndjehen si humbës dhe sikur po e thërrasin mjedisin për t'i poshtëruar ata.
 • Zhvillimi i Sëmundjeve psikosomatike dhe emocionale. Një nivel i nënvlerësuar i biofieldit çon në zhvillimin e depresionit, neurozës dhe prishjeve serioze. Në kokën e veshësit të një atmosfere të dobët ka shumë mendime të zymta, një rrjedhë negative e energjisë madje mund të vijë prej tij.
 • Përkeqësimi i procesit të shoqërizimit. Tashmë që nga fëmijëria, një person me një atmosferë të dobësuar vëren se është më e vështirë për të të mësojë. Bashkëmoshatarët janë mizorë për të, ai shpesh është i përlotur dhe i përhumbur në një mjedis. Në punë, një subjekt i tillë ka shumë ankesa, ai vështirë se i përshtatet skuadrës. Marrëdhëniet në martesë dhe kontaktet me fëmijët janë gjithashtu të ndërlikuara.
Erofertil  Ngritja gjenitale femërore

Shenjat e një transportuesi të rëndë energjie

Përveç një qarkullimi të dobët të energjisë, një person me një biofield problem mund të përjetojë një atmosferë të rëndë, d.m.th. karakter negativ i predhave të holla. Ja se si shfaqet:

 • Njerëzit gjithmonë duan të qëndrojnë larg një personi të tillë. Ajo mund të jetë dashamirëse dhe interesante, por pa vetëdije sidoqoftë ajo do të ndiejë refuzim.
 • Mund të jetë një person shumë i bezdisshëm. Ai dëshiron shumë për komunikim sepse është një rrjedhje energjetike. Një person i tillë ka probleme me rimbushjen e energjisë, ajo vjedh furnizimet e njerëzve të tjerë, duke hequr vitalitetin. Një subjekt i këtij lloji është këmbëngulës dhe kontradiktor, i pëlqen të poshtërojë dhe argumentojë, është agresiv. Pas një ngjarje të tillë, bartësi i një atmosfere të keqe dhe të rëndë ndihet energjike dhe e freskët.
 • Si rezultat i një komunikimi të zgjatur me pronarin e një biofieldi negativ, vërehet një sëmundje e përgjithshme. Koka mund të sëmuret, marramendja do të intensifikohet, gjendja shpirtërore do të përkeqësohet. Ekziston një ndjenjë e zbrazëtisë, lodhjes, depresionit.
 • Transportuesi i energjisë së rëndë shpesh është i zemëruar dhe nervoz. Ai ka probleme me përdorimin racional të kohës, nuk merr gjumë të mjaftueshëm. Njerëzit e tillë nuk mund të fillojnë bimë shtëpiake dhe kafshë shtëpiake, sepse gjithashtu sëmuren dhe dobësohen para syve të tyre. Një atmosferë e keqe është shoqëruese e lodhjes kronike.

Transportuesit e energjisë së ulët ose biofieldit të rëndë gjithashtu mund të jenë shkopinj energjie. Ky lloj personaliteti nuk merr energji nga të tjerët, por futet në mënyrë aktive në hapësirën e jetesës së miqve, duke u përpjekur të qëndrojë atje për një kohë më të gjatë.

Këta njerëz paraqesin mjedisin negativin maksimal që grumbullohet në to. Pronari i një atmosfere të tillë mund të njihet me kërkesa të vazhdueshme për ndihmë, thirrje ndërhyrëse dhe takime. Në të njëjtën kohë, gjatë secilit problem, njerëz të tillë kërkojnë fajtorët midis atyre që ishin afër tyre.

Shkopinjtë e energjisë nuk provokojnë konflikte, por ata gëzojnë simpatinë e të tjerëve dhe mbështetje morale.

Nëse pronari i energjisë i një biofieldi të tillë nuk është vetëm i dobët, por gjithashtu është qartë negativ, mund të ndjeni siklet dhe ankth pranë tij.

Pse aura është e dobët?

Para se të merreni me simptomat e identifikuara të energjisë së dëmtuar, duhet të zbuloni arsyen e biofieldit të ulët. Në fund të fundit, nëse ndikimi në atmosferë kryhet pothuajse çdo ditë, asnjë teknikë për ta forcuar atë nuk do të ndihmojë.

Atëherë, cilët faktorë dobësojnë energjinë e një personi dhe e bëjnë atë të pandikueshëm?

Sëmundje e rëndë

Anydo sëmundje që ka të bëjë edhe me një pjesë të vogël të trupit ose një organ reflektohet në biofieldin e personalitetit. Në fillim, aura mund të zbehet ose zbehet në një pikë të veçantë, atëherë ajo bëhet e kontaminuar dhe formon lot në vetvete.

Erofertil  Cilat vitamina janë të nevojshme për fuqinë mashkullore

Me vrima të tilla është e vështirë të garantosh një lëvizje të plotë të energjisë, kështu që një person fillon të dobësohet çdo ditë. Një biofield i ulët vërehet te njerëzit e moshuar, zhvillimi fizik i të cilëve po bie çdo ditë, si dhe te ata që janë në spital ose vuajnë seriozisht nga një sëmundje aktive.

Studiuesi Rafi Rosen, për shembull, pretendon se individëve të sëmurë kronikë u mungojnë të gjitha shtresat e bioenergjisë, ose mbetet vetëm një. Dhe kjo përkundër faktit se norma është 5-10 shtresa të dendura të të ashtuquajturit orgoni.

Jetesa jo e shëndetshme

Nëse një individ nuk ha si duhet, rrallë del jashtë në ajër të pastër, nuk di si të shpërndajë saktë kohën ndërmjet kohës së lirë dhe punës, vuan nga stresi dhe shtyp frikën e tij për komplekset, vuan trupin dhe shpirtin e tij. Si rezultat, aura dobësohet.

E njëjta gjë ndodh me aktivitet të ulët fizik (ose, anasjelltas, ngarkesa të rënda), për shkak të bollëkut të zakoneve të këqija. Natyrisht, marrëdhëniet seksuale premisuese gjithashtu dobësojnë biofjalën, sepse një person fjalë për fjalë i jep mundësinë e tij energjetike.

Gjendje e dobët psiko-emocionale

Njerëzit që pyesin kur aura e dobët e një personi arriti të bëhet e dukshme, rrallë mendojnë se të gjitha mendimet dhe ndjenjat tona ndikojnë në gjendjen e biofieldit. Nëse një person shpesh përjeton panik, zemërim, frikë, ankth ose zemërim, ai në mënyrë të pavetëdijshme zvogëlon vëllimin e aurës së tij, parandalon që energjia të qarkullojë normalisht, sepse bllokon chakras me negativin e saj.

Për më tepër, manipulimet nga njerëz të tjerë shpesh shtypin aurën, mbyllin fushën e energjisë. Traumat psikologjike, periudhat e xhelozisë, çekuilibri dhe rritja e eksitueshmërisë, zilia, mallkimet dhe tradhtitë – të gjitha këto fakte të perëndishme nga jeta jonë shkaktojnë prishje në biofield, për shkak të së cilës energjia humbet formën dhe simetrinë e saj.

Problemet në shkëmbimin e energjisë

Për të lëshuar energji në pjesën e jashtme, duke ndikuar në mënyrë të padukshme në mjedis dhe për të marrë flukse nga bota janë procese natyrore për bio-fushën e një personi të shëndetshëm. Nëse një individ bie në të ashtuquajturën vakum energjetik, aura e tij menjëherë humbet forcën dhe bukurinë e saj.

Ju mund ta zgjidhni situatën vetëm duke ndryshuar mjedisin ose duke ndryshuar energjinë e tij. Shtë e nevojshme të rrethoni veten me lule, materiale natyrore të dobishme, objekte me një biofield pozitiv dhe të fortë.

Veprimet e Energjisë Vampire

Njerëzit të cilët nuk u pëlqen të ndërtojnë një atmosferë të qëndrueshme përmes vetë-përmirësimit shpesh vjedhin forcë nga rrethina e tyre. Personalitete të tilla ushqehen me emocione negative, ata duan të shqetësojnë dikë. Kur ndjenjat e viktimës dalin jashtë kontrollit, ajo bëhet plotësisht e pambrojtur përsa i përket energjisë, që do të thotë se rrjedhat e jetës së saj thjesht mund të pompohen.

Si rezultat i veprimeve të tilla, aura humbet fuqishëm në densitet dhe madhësi; fiton avari. Përveç kësaj, së bashku me kaosin energjik dhe një rrjedhë të mendimeve negative vjen një përkeqësim, për shembull, humbja e shikimit ose dëgjimi, takikardia. Vampiri i energjisë vetë merr rimbushjen e nevojshme dhe qetësohet për një kohë.

Humbja e një dyfishi të energjisë

Ekziston një mendim se çdo subjekt ka një person në planetin i cili është i destinuar për të në drejtim të pajtueshmërisë së energjisë. Nëse lidhja me binjakun e energjisë është prishur ose ai vdiq, qarkullimi i rrjedhave në biofield është ndërprerë dhe lind një atmosferë e dobët. Një problem i tillë mund të zgjidhet vetëm me ndihmën e praktikave speciale që do të sigurojnë shkrirjen e biofields në binjakë ose do të marr një binjak të ri.

Erofertil  A trajtohet impotenca tek burrat dhe si të kurohet

Si rregull, homologu i energjisë është një person i seksit të kundërt i cili nuk është i afërmi i gjakut.

Biofield i dobësuar: metodat e luftës

 1. Drejtoni një mënyrë jetese të shëndetshme. Angazhoheni në praktikat e frymëmarrjes, duke u përqëndruar në thithjen dhe nxjerrjen e gjirit plotësisht. Shtrëngoni palestrën tuaj duke hequr barkun e tepërt. Hani ushqime natyrale për të ndihmuar në krijimin e rezervave shtesë të energjisë. Dhe mos harroni për përfitimet e ujit të pastër.
 2. Mbani trupin, shpirtin dhe emocionet tuaja në harmoni, duke u dhënë atyre liri maksimale. Mos i shtypni dëshirat tuaja, mësoni të shprehni gjendjen tuaj me qetësi, pa energji të panevojshme. Vishni veshje jo të përshtatshme, të bëra nga materiale me energji, lyej flokët më shpesh.
 3. Ecni më shpesh jashtë. Aty nuk mund të kryeni vetëm ushtrime të ndryshme sportive, por edhe të mendoni peizazhe të bukura që frymëzojnë, mbushin me gjallëri, qetësi pas ngërçit të qytetit.
 4. Nëse shpesh mendoni: "Unë kam një atmosferë të dobët: çfarë të bëj?" – Mundohuni të filloni me relaksimin e duhur. Shkoni në seanca relaksuese masazhesh (të mundshme në traditën e mjekësisë Ayurvedic), bëni aromaterapi me qetësues thelbësorë qetësues. Mjafton t’i kushtoni vetëm 10-15 minuta në ditë çdo meditimi, në mënyrë që energjia me cilësi të mirë të fillojë të zëvendësojë flukset negative dhe të njomë të gjitha qelizat e trupit.
 5. Mbani një qëndrim pozitiv. Mos harroni se mendimet e qarta janë një garanci e një atmosfere të pastër. Buzëqeshni çdo ditë, falë Zotit për jetën dhe pasditen e mirë. Harrojeni të paktën ndonjëherë për vështirësitë tuaja dhe punët e shtëpisë, duke menduar për diçka të këndshme dhe duke gjeneruar ide të reja interesante.
 6. Mbroni nga vampirët e energjisë. Njerëzit e pakëndshëm e dobësojnë aurën deri në fund, kështu që të jenë të aftë të krijojnë mendërisht një kokosi të padepërtueshme rreth jush përpara se të takoni një person të tillë. Ju duhet të mbyllni këmbët fort, dhe me gishtat për të formuar një bllokim, në mënyrë që energjia të mos mund të largohet nga trupi.
  Një mburojë e dyfishtë në guaskën fizike dhe në botën e mendimeve tuaja do t'ju ndihmojë të shmangni ndikimin negativ dhe shtypjen. Gjithashtu, nuk është e nevojshme të shikoni në sytë e bartësve të një biofieldi negativ; është më mirë të vendosni një mur ose pasqyrë transparente midis jush me sytë tuaj të brendshëm.
  Shtë gjithashtu e dobishme të mos i nënshtrohesh provokimeve, duke mbetur gjithmonë me mendimin e dikujt, të mos provosh asgjë për njerëzit dhe të mos harxhosh emocione kot.
 7. Përdorni ushtrime shërimi. Ka shumë mashtrime ezoterike që heqin vrimat në atmosferë. Ju mund të lexoni literaturën përkatëse. Vlen gjithashtu të blini një amuletë me gurë natyralë, e cila do të mbrojë energjinë dhe rrit efektin e çdo praktike.

Në një botë marramendëse dhe kaotike ku fjalë për fjalë të gjitha mediat përshkohen me negativitet, një situatë kur aura është varfëruar bëhet mjaft e zakonshme. Përveç kësaj, një mjedis i dobët mund të çojë në faktin se edhe nga lindja, një person do të ketë një biofield të dobët natyror. Farë duhet të bëni në një situatë të tillë? Sigurisht, nëse një individ ndihet shumë mirë dhe nuk përjeton vështirësi në jetë, ai nuk duhet t'i kushtojë shumë vëmendje kësaj teme.

Por nëse problemet me chakras janë të dukshme dhe guaska e energjisë së jashtme është jashtëzakonisht e hollë, duhet të rishikoni pikëpamjet tuaja për jetën, të ndryshoni qëndrimin ndaj njerëzve dhe vetvetes. Mësoni të përqendroheni në rezervën tuaj të energjisë, rregullisht pastroni energji dhe mos harroni të besoni në më të mirët.

Shahinclub Shqipëri