Ushtrimet për mbledhje janë thelbi i metodës, avantazhet e tij dhe kompleksi më efektiv

Në mënyrë që të bëheni një mashkull i vërtetë në shtrat, burrat shkojnë në gjatësi të mëdha.

Por disa prej tyre as nuk dyshojnë se, duke mos bërë asgjë fare, pa ndonjë pilulë ju mund të merrni një mbledhje të shkëlqyeshme.

Për sëmundjet kronike të sistemit riprodhues, me çekuilibrim ngrerë dhe fuqi të dobët, ushtrimet për ereksion janë mënyra më e përballueshme dhe jo më pak efektive për të përmirësuar situatën.

Për më tepër, ata do të jenë një mënyrë e shkëlqyeshme për të parandaluar shëndetin e mashkullit për ata anëtarë të seksit më të fortë që udhëheqin një mënyrë jetese të ulur. Klasa të tilla veprojnë si një faktor që rrit qarkullimin e gjakut dhe furnizimin me gjak të penisit.

Ekziston edhe një rritje e produktivitetit të trupave kavernozë, të cilët ndodhen në bazën e penisit dhe nganjëherë bllokojnë kalimin e gjakut kur njeriu është në fazën e zgjimit. Në pjesën më të madhe, ushtrimet për ereksionet mashkullore të bazuara në yoga bazohen, prandaj ciklikaliteti dhe sistematika janë të rëndësishme për të marrë efektin.

Pse stërvitje?

Siç është përmendur tashmë, ushtrimi është i rëndësishëm për përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm dhe për atë seksual. Lëvizjet ndihmojnë për shpërndarjen e gjakut dhe si rezultat i lejojnë burrit të përjetojë një ngritje të mirë.

Ushtrimi është gjithashtu i mirë për shkak të faktorëve të mëposhtëm:

 • nuk kanë kundërindikacione;
 • mos merrni shumë kohë;
 • nuk kërkojnë përgatitje speciale dhe shpenzime materiale.

Barra që duhet të kryhet mund të kryhet si në shtëpi ashtu edhe në punë.

Në mënyrë që ushtrimet të japin efektin e tyre pozitiv, gjëja kryesore është që të zgjidhni kompleksin saktë për aftësitë tuaja, për këtë është më mirë të konsultoheni me një specialist.

Cilat ushtrime mund të jenë

Përzgjedhja e ushtrimeve të përshtatshme bëhet në varësi të gjendjes dhe shkallës së mosfunksionimit të pacientit. Kështu që, në mesin e një numri të madh të kurseve ka ngarkesa të shumta, mbledhje, kërcime. Përveç kësaj, ka mundësi dhe qetësuese, për shembull, joga tashmë e përmendur, poza të tjera të marra nga praktikat orientale, ushtrimet e frymëmarrjes.

Ushtrime fizike

Në lidhje me efikasitetin më të madh, ushtrimet fizike për një mbledhje mund të jenë të tilla:

 1. Thith-nxjerr në të katër anët. Shtë e nevojshme të bëheni në pozicionin fillestar (në të katër anët), thithni cekët, dhe pastaj nxirni. Gjatë nxjerrjes, mollaqet ulen në thembra derisa të pushojnë kundër tyre. Shtë e rëndësishme që krahët të mos përkulen. Pas stërvitjes, duhet të ktheheni në pozicionin fillestar. Duhet të kryeni kompleksin fizik 3 herë dhe ditë pas dite numri i përsëritjeve duhet të rritet.
 2. Kompresimi i anusit. Pozicioni i trupit është vertikal, krahët ulen përgjatë torzës. Barku i poshtëm duhet të thithet ngadalë, pastaj të ndalet dhe të nxjerr. Shtë e rëndësishme në këtë moment të shtrydhni anusin dhe ta mbani atë në këtë pozicion për 4 sekonda. Më tej, trupi duhet të jetë i qetë. Kështu është edhe forcimi i sistemit muskulor të penisit.
 3. Squats. Këmbët duhet të përhapen nga një gjerësi prej 1 këmbë, duart poshtë në qepje. Në një mbytje të qetë, kryhet një ulur i ulur, pasi të tundet trupi përpara, krahët mbrapa. Në këtë pozicion, ju duhet të qëndroni për të nxjerrë. Kthehuni në pozicionin vertikal.
Erofertil  Pafuqia e hershme si të trajtohet

Një kompleks ushtrimesh për të rritur një mbledhje

Një përzgjedhje e veçantë e ushtrimeve për mbledhje midis shumicës dërrmuese të burrave kryhet në kombinim. I gjithë procesi i trajnimit përbëhet nga disa klasa.

 1. Squats. Ju duhet të bëheni të barabartë, gjerësia e shpatullave të këmbëve larg. Fryma është e thellë, nxjerrja është e ulët, por ulet ngadalë. Kur arrihet pika e poshtme, duart janë plagë midis këmbëve, pëllëmbët poshtë. Ndaloni, disa frymë, nxjerrni, një ngritje të qetë. Përsëriteni ushtrimin 4 herë.
 2. Sipping. Pasi të keni marrë të katër anët, është e nevojshme të vendosni ijet në mënyrë të qartë nën nyjet e hip, duart – nën fytyrë. Nxjerrje – ulni mollaqen në thembra, pasi të keni ndaluar, ju duhet të tërheqni legenin mbrapa, dhe duart përpara. Duhet të ketë një ndjenjë që shpina po shtrihet. Më tej, një kthim i ngadaltë në pozicionin e tij origjinal, trupi mbështetet. Përsëriteni 15 herë.
 3. Lavjerrësi. Nga një pozicion vertikal me një shpinë të sheshtë, është e nevojshme të kryhet një mbledhje e cekët, mollaqet nuk duhet të bien nën nivelin e gjunjëve. Pastaj ndaloni dhe lëkundni legenin: nxjerrni – përpara, thithni – mbrapa. Përsëriteni deri në 10 herë. Amplituda e lëkundjeve dhe shpejtësia e tyre duhet të ndryshojnë, për shembull, një herë në drejtim të akrepave të orës, e dyta – kundër. Nëse ndiheni të dridhur në këmbë, duhet të bëni një pushim.

Përdoret shpesh

Midis burrave, ka edhe ushtrime që përdoren më shpesh se të tjerët, duke e rikthyer funksionin e tyre kryesor në normalitet. Këto përfshijnë, për shembull, "Fshesë me korrent". Thelbi i saj qëndron në faktin se burri ulet në një karrige, përkulet përpara, drejton shpatullat.

Tjetra, duhet të imagjinoni që thërrmija është shpërndarë në karrige dhe të përpiqeni ta thithni atë mendërisht, si një fshesë me korrent. Ju duhet ta bëni këtë me testes dhe anus. Pastaj pushoni, pasi të luani stërvitjen deri në 10 herë, shtoni 2 përsëritje çdo ditë të re.

Një tjetër ushtrim popullor është Hold the Stone. Doneshtë bërë në këmbë, duart mbi bel, gjunjët e përkulur pak. Më tej, lakimi i tyre është edhe më i madh, ndërsa muskujt e mollaqe duhet të tendosin dhe qetësohen. Përsëriteni disa herë. Manipulimet duhet të ngjajnë me procesin e mbajtjes së një guri midis mollaqit.

Erofertil  Si bëhet një mbledhje te burrat dhe cilat janë llojet

Një ushtrim i kërkuar dhe thelbësor është "Ura". Isshtë bërë nga një pozicion horizontal në anën e pasme. Këmbët duhet të jenë të përkulura gjysmën në gjunjë, vendosni këmbët në dysheme. Duart përgjatë trupit. Legeni ngrihet dhe bie ritmikisht. Përsëritja është e nevojshme deri në 10 herë. Do ditë, mund të shtoni numrin e përsëritjeve.

Përfitimet e një sërë ushtrimesh

Përparësitë e ushtrimeve përfshijnë:

 • efekt pozitiv në sintezën e testosteronit;
 • forcimi i muskujve të penisit, perineum;
 • lëshimi i hormoneve që balancojnë sistemin nervor;
 • rritje e tonit, përmirësim i gjendjes së përgjithshme dhe disponimit;
 • heqja e problemeve me ngarkesat e muskujve, duke i bërë ato disa herë më të qëndrueshme.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Ushtrime Kegel për përmirësimin e ngritjes dhe reagime mbi efektivitetin e tyre

Përveç aktivitetit fizik normal, ushtrimet për të përmirësuar një mbledhje me metodën Kegel janë të njohura. Përparësitë e tyre janë se efekti i rikuperimit arrihet duke mbushur penisin me gjak.

Nëse ushtrimet standarde ndihmojnë për shkak të tkurrjes së muskujve, atëherë në këtë teknikë rritet toni i pjesës së legenit, fillon qarkullimi aktiv i gjakut në këtë zonë dhe anëtar.

Përfitimet e ushtrimeve Kegel

Efikasiteti dhe efektiviteti i ushtrimeve Kegel është vërtetuar nga pacientë të kënaqur që kanë provuar efektet e gjimnastikës mbi veten e tyre. Shtë e rëndësishme të thuhet se ngarkesat janë plotësisht të padëmshme, të thjeshta, të pakomplikuara. Nëse nuk ka stërvitje, muskujt do të fillojnë të atrofizojnë. Gjatë orgazmës, tkurrja ritmike e tyre ndodh. Për shkak të atrofisë, ju mund të humbni ndjenjën e duhur të kënaqësisë nga seksi.

Erofertil  Shkaqet e zakonshme të ereksioneve të dobëta

Vetëm ushtrimet për të përmirësuar ngritjen e mashkullit do të ndihmojnë në forcimin e sistemit të muskujve dhe si rezultat e bëjnë marrëdhënien seksuale të pasur me ndjesi. Vlen gjithashtu të përmendet se teknika ju lejon të keni një efekt të dobishëm në prostatë dhe të ndaloni proceset inflamatore që ndodhin në të duke përmirësuar qarkullimin e gjakut.

Ushtrimi i veçantë Kegel

Kur nuk është e mundur të kryhen ushtrime komplekse për të përmirësuar një mbledhje për një arsye ose një tjetër, atëherë një ushtrim por i rregullt me ​​metodën Kegel nuk do të dëmtojë. Për ta riprodhuar atë, është e nevojshme të gjesh muskulin pubik.

Kjo nuk është e vështirë: kur shkoni në tualet "në një mënyrë të vogël", rryma e urinës ndalet dhe hapet përsëri. Muskuli i dëshiruar do të tendoset. Reduktimi dhe relaksimi duhet të bëhet dy herë në ditë 15 herë.

Atëherë mund të komplikoni stërvitjen: kur muskuli kontraktohet, duhet ta mbani në tension për 3 sekonda, pastaj ta lëshoni. Zbatimi është i nevojshëm derisa versioni i ndërlikuar të kryhet dy herë në ditë.

Sistemi i Ushtrimeve Kegel

Kryeni ushtrime të sakta për të përmirësuar ngritjen Kegel – kjo do të thotë të mbash kursin e duhur për shërim.

Gjimnastika bazohet në fazat vijuese:

 • Tensioni i muskujve LK për 5 sekonda;
 • nuk mund të mbash gishtat në muskul vetë, duhet të ndjehet në vetë penis;
 • duke llogaritur në pesë, muskujt duhet të lejohen të pushojnë;
 • përsëritja e stërvitjes – 10 herë çdo ditë, tre herë në ditë.

Me stërvitje të vazhdueshme, ju mund ta bëni ushtrimin në një pozicion horizontal. Koha e klasës duhet të rritet gradualisht, pas 3 javësh duhet të mësoheni të tendosni muskulin për 10 sekonda. Koha ideale është gjysmë minutë.

Duhet kohë për të ndjerë rezultatin. Vlen të merret vetëm nëse ka një mundësi për të përfunduar atë që ka filluar. Por, duhet të mbahet mend se në rastin kur gjendja nuk është përmirësuar në 30 ditë stërvitje ditore, këshillohet një urolog.

Shqyrtime

Denis, 44 vjeç, shpërndarës. "Sigurisht, ushtrimet për të përmirësuar fuqinë janë të mira, por unë kam devijime më serioze. Prandaj, doktori më porositi të merrte ilaç dhe të përdor ushtrimet si një kurs ndihmës. Vura re që pilula zgjat më shumë kur fillova të bëj stërvitjen Kegel. Shpresoj që gjithçka do të rivendoset së shpejti, ndërsa rezultati është vetëm me ilaçin. "

Maxim, 56 vjeç, punëtor artizanal. "Unë kam impotencë 100%. Këshilluar që të bëni një ushtrim për të ngritur legenin. Fjalë për fjalë pas një jave ushtrimesh ditore, vura re një ngritje të vogël, por. U gëzova shumë që penisi zgjohet përsëri. Ende nuk ka ndonjë rezultat të plotë, por shpresoj të pres një kohë të shkurtër. Efikasiteti nga klasa është padyshim atje! Kështu që nuk po ndalem. "

Shahinclub Shqipëri