Probleme gjatë ngritjes

Sipas statistikave të fundit, problemet e ereksionit janë të rrënuara nga kaq shumë burra, kryesisht midis moshave 20–55. Një përqindje e caktuar e burrave vuajnë nga kjo sëmundje vetëm për një periudhë të caktuar kohore dhe së shpejti harrojnë problemin, dhe për këtë bëhet një sëmundje që shqetëson për shumë muaj me radhë. Në rastin e fundit, një njeri duhet të konsultohet me një mjek.

Sidoqoftë, para së gjithash, duhet të kuptoni se nga vjen kjo sëmundje dhe me cilat metoda e trajton mjekësia moderne.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Faktorët predispozues dhe metodat diagnostikuese

Faktorët predispozues më të zakonshëm për problemet e ereksionit janë:

 • Situata stresuese
 • Rritja e lodhje
 • Shtete të depresuara
 • Prania e çrregullimeve të përgjithshme psikologjike tek një njeri

Efektet anësore në funksionin e ereksionit mund të kenë përdorimin e ilaçeve të caktuara ose praninë e problemeve ekzistuese urologjike dhe inflamacioneve.

Në këtë rast, është gjithashtu shumë e rëndësishme të kërkoni ndihmë nga një specialist në kohën e duhur. Mjeku do të ndihmojë jo vetëm që të identifikojë shkaqet e problemeve me ereksionin dhe uljen e dëshirës seksuale, por edhe të kryejë një seri procedurash diagnostikuese.

Ekzaminimi përfshin një konsultë me një mjek, një ekzaminim me ultratinguj, ose një ekzaminim të prostatës përmes rektumit duke përdorur një pajisje të veçantë, si dhe marrjen e një testi biokimik të gjakut dhe ekzaminimin e treguesit të hormoneve seksuale.

Ka të ngjarë që specialisti të rekomandojë teste speciale dhe dopplerografi, me të cilat ju mund të studioni enët e penisit të një njeriu, si dhe të vlerësoni sasinë dhe cilësinë e ereksioneve të papritura gjatë natës (i ashtuquajturi testi i tumorit të penisit të natës). Në secilën situatë specifike, studime shtesë mund të jenë të nevojshme, por çështja e emërimit të tyre vendoset nga specialisti që merr pjesë.

Trajtimi i sëmundjes

Problemet e mbledhjes mund të vërehen në sëmundje të tilla si hipertensioni, një ulje në nivelin e gjakut të testosteronit të hormonit, diabeti mellitus, dhe gjithashtu me lezione vaskulare me pllaka aterosklerotike. Sidoqoftë, kjo mund të përcaktohet vetëm nga mjeku që merr pjesë, pas një ekzaminimi të plotë të trupit të burrit. Vetëm pas kësaj, specialisti do të jetë në gjendje të përshkruajë një trajtim efektiv për këtë problem.

Erofertil  Krijimi me prostatë të zmadhuar

Më shpesh, problemet e ereksionit mund të zgjidhen me metoda konservative të trajtimit, por ndonjëherë ju duhet të drejtoheni në ndërhyrje kirurgjikale.

Ndodh që një njeri ka nevojë për ndihmën e një kirurgu, dhe trajtimin kompleks pasues me metoda konservatore. Në çdo rast, kjo zgjidhet për secilin njeri në mënyrë rigoroze individuale, duke marrë parasysh gjendjen e sëmundjes.

Më shpesh në trajtimin e këtij problemi, metodat konservative të trajtimit të tilla si:

 • Konsultime individuale
 • Rekomandimi i ilaçeve të hormoneve të testosteronit, si dhe ilaçet që përmirësohen në përgjithësi
 • Rrjedha e gjakut në organin gjenital mashkullor
 • Procedurat fizioterapeutike

Në rast të dështimit të trajtimit, përshkruhet një ndërhyrje e një kirurgu. Duke studiuar saktësisht se çfarë shkaktoi shkeljen e funksionit ngrerë, mjeku mund të përshkruaj metoda të tjera të kujdesit kirurgjik.

Për shembull, një protezë futet në penis, e cila ndihmon për të rivendosur një mbledhje të shqetësuar ose kryerjen e një operacioni në enët e penisit. Lloji i fundit i operacionit përshkruhet nëse një njeri ka zbuluar inferioritet arterial ose venoz të enëve të penisit, ndërsa indikacioni kryesor për protetikë konsiderohet një mosfunksionim ngrerë vaskular.

Parandalimi i problemeve të ereksionit

Dihet që është më mirë të parandaloni sëmundjen e prostatës sesa ta trajtoni atë për një kohë të gjatë. Me shkeljet e para të një ereksioni, është shumë e rëndësishme që menjëherë të kërkoni ndihmë nga një specialist.

 • Nuk rekomandohet të përmbaheni nga marrëdhëniet seksuale për një kohë të gjatë.
 • Burrat me zakone të këqija, urgjentisht duhet të shpëtojnë prej tyre.
 • Drejtoni një mënyrë jetese aktive, përfshini ushtrime fizike.
 • Nuk rekomandohet të abuzoni me ushqimet yndyrore, erëzat, erëzat e nxehta dhe mishin e tymosur.
 • Për sëmundjet e sistemit endokrin, vizitoni mjekun tuaj të paktën një herë në 1 muaj.
Shahinclub Shqipëri