Venereológus – online konzultációk

Elég enni a Viagra-t és annak káros analógjait! A modern orvoslásban sok tabletta létezik a férfiak hatékonyságának helyreállítására, de ezek mindegyikének a következő mellékhatások közül legalább egynek van:

  • éles vérnyomás-emelkedést okozhat;
  • egyáltalán nem kompatibilis az alkohollal és a zsíros ételekkel;
  • "elvonási szindrómát" és más kellemetlen hatásokat okozhat, és bizonyos esetekben helyrehozhatatlan károkat okozhat az egészségre!

Ha gyors és erős erekciót akar elérni, akkor használjon biztonságos kapszulákat: Adamour vagy Amarok.

Amarok Adamour

Ez egy teljesen új megközelítés egy olyan kényes probléma megoldására, mint az „erős erekció”. Ezen készítmények összetétele növényi kivonatokat tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a kapszulák összetevői Adamour vagy Amarok nem tartalmaznak kémiai vegyületeket. Azoknak a férfiaknak a véleménye, akik megtapasztalták a kapszulák önmagukra gyakorolt ​​hatását, megerősítik ezen gyógyszerek magas hatékonyságát, sőt az impotencia terápiás hatásának meglétét a „szexuális gyengeség” késői stádiumaiban is.

Felszólítom, hogy olvassa el a modern gyógyszerekkel kapcsolatos részletes információkat Adamour, Amarok, közzétették a gyártók hivatalos webhelyein, és elmondják erről az embereknek, akik még mindig szintetikus tablettákat használnak az "erekció gyors hívására"!

Thomas Schmidt, andrológus.

Megéri-e növelni az erekciót?

№ 47 995 venereologist 26.11.2017

Helló, van egy ilyen kérdésem, fiatalon cseréltem a házastársam, miután a betegségnek nem volt külső megnyilvánulása, de az erekció gyengült. Az orvosokhoz mentem, mintha valamit kezelnének, de úgy tűnt, hogy a végén nem gyógyult meg teljesen. Most 45 éves vagyok szexuális alapon, konfliktusok kezdődtek a házastársammal, mondván, hogy gyenge erekcióm miatt titkok vannak, csak negatív érzelmei vannak. Mondja el, hogy koromban lehet-e helyreállítani az erekciót, vagy minden már haszontalan, minden még nem fog helyreállni. Sőt, 39 évesen megbetegedtem az XNUMX. típusú cukorbetegséget.

VÁLASZ: 26.11.2017 Rusakova Anastasia Andreevna Nyizsnyij Novgorod 0.0 nőgyógyász,

Helló, Andrey. Az erekció gyengülése valószínűleg cukorbetegséggel jár, endokrinológusnak meg kell vizsgálnia, és ezzel egyidejűleg konzultálnia kell orvosával az erekciós funkciót fokozó gyógyszerek kinevezéséről.

Ajánlott olvasmány  Erekciós gyógyszerek

VÁLASZ: 27.11.2017 Lastkova Natalya Донецк 0.0 orvos neurológus, pszichológus, egyetemi docens

Helló, Andrey. Az erekció visszaállítása lehetséges és szükséges. Először, a hatékonyság csökkenése a diabetes mellitushoz kapcsolódik, ez egy nagyon csúnya betegség, amely erősen „legyőzi” mind a férfiak, mind a nők reproduktív funkcióját. De a második pont a házastársa. A "éles" észrevételei a tónusú erekció gyengüléséről nem vezet erre, hanem csak súlyosbíthatják a helyzetet, és pszichológiai rendellenességeket és komplexeket okozhatnak. Látogasson el személyesen a szexuális terapeutához, aki felveszi Önt és a gyógyszert a meglévő egyidejű patológiának megfelelően (mivel néhány szexuális funkció stimulálására szolgáló gyógyszer cukrot, porcukorot tartalmaz, és Ön, mint tudod, ez nem lehetséges), és pszichokorrekciót fog végezni veled, mivel a pszichológiai a komponensnek is van helye. Kívánok jó egészséget, minden jót és egy gyors gyógyulást.

Hello. Van egy ilyen problémám. 10 éves kortól kezdtem maszturbálni, most 27 éves vagyok. 15 éves korában 1 nemi közösülés volt, de nem éreztem semmit benne. Ebben az összefüggésben a nemi szervek lágyak. Miután megpróbáltam 18-ban és 20-ban, minden ugyanaz. Nincsenek szenzációk. Bár van egy erekció a szexmel. Igen, a maszturbációval erős és elég gyorsan felkel. Az életkorral az ez a probléma tényleg K-elvtársat kezdett zavarni. Szeretnék egy családot, normális szexet és kellemes érzéseket. Hogy lehetnék Ha b.

Teljesen 26 éves vagyok. 31. december 2015-én a szexuális kenuem fityma pirosra vált és duzzadt. És ruházattal vagy testtel érintkezve egy kellemetlen érzés nagyon hasonlónak tűnt az égéshez. De hála Istennek, ez már január 1-jén megtörtént. De azonnal ezután újabb probléma jelent meg. Úgy éreztem, hogy a péniszem nehézségekkel megkeményedik. Vagy amikor nem teljesen megszilárdul. Még akkor is, amikor éppen telefonon beszélt a lányokkal, még izgatottnak és felállni kezdett. És még éjjel is volt erekció, reggel pedig t.

Aorta átmérője a Valsalva sinus szintjén – 3.5 cm, emelkedõen. Osztás-2.8 cm, a fibrózis szintjén. A gyűrűk 2.3 cm-es, az amplitúdó mozog. -1.2sm. Közzététel AOK-1.6 cm, átmérőjű tüdő. Artériák-2.3cm, A jobb kamra vastagsága előtte. Falak-0.5cm, hátul. A középső osztály 3.2 cm. A bal kamra természetesen disztolés. -5.5 ms, természetesen szisztolés-4.1 cm. Bal kamra-KDoml Edv-132, KSOml Esv-51, UomlSv-81, PV% FU% 62. Vastagság (m mód) MZHP (d) -1.4 ms, vastagság ZS (d) -1.4 ms. Jobb pitvar-3.8 * 5, osm Bal.

Teljesen 26 éves vagyok. 31. december 2015-én a szexuális kenuem fityma pirosra vált és duzzadt. És ruházattal vagy testtel érintkezve egy kellemetlen érzés nagyon hasonlónak tűnt az égéshez. De hála Istennek, ez már január 1-jén megtörtént. De azonnal ezután újabb probléma jelent meg. Úgy éreztem, hogy a péniszem nehézségekkel megkeményedik. Vagy amikor nem teljesen megszilárdul. Még akkor is, amikor éppen telefonon beszélt a lányokkal, még izgatottnak és felállni kezdett. És még éjjel is volt erekció, reggel pedig t.

Helló, ez a probléma, mivel a pénisz felső testének erekciója nehézségekkel, sőt fájdalommal késik. Gyermekkorban minden sokkal rosszabb volt, a test általában nem nyújtódott, hanem az életkorral nőtt, de nem a kívánt eredményhez. És szép és ugyanakkor nem is szép a szex. A kérdés az, hogy lehet-e valamilyen módon kinyújtani ezt az ügyet, vagy szeretne-e szeretett embernek orvoshoz fordulni? Előre köszönöm a segítséget.

Az 18 éves vagy annál idősebb online konzultációk tájékoztató jellegűek, és nem helyettesítik az orvosokkal való személyes konzultációt. Felhasználói megállapodás

Személyes adatait védjük. A fizetéseket és a helyszíni műveleteket biztonságos SSL protokoll segítségével hajtják végre.

Shahinclub Magyarország
DátumKérdésállapot
05.05.2015